Kitty Terwolbeck

Welkom in Mijn Wereld

ER IS EEN WAARHEID VOOR IEDEREEN
EN VOOR IEDER EEN BIJZONDER.

OPEN JE GEEST EN LAAT MIJN WERELD
OOK VOOR JOU
EEN ONTDEKKINGSTOCHT ZIJN.
Ik ben Kitty en ik ben verslaafd geraakt aan deze wereld sinds de eerste keer dat ik haar zag. Mijn ontdekkingstocht begon lang geleden met een trektocht aan de Hollandse kust.

Sindsdien heb ik mijn grenzen steeds meer verlegd. Ik trok naar de pyreneeŽn om van west naar oost het hele gebergte te zien. Ik keek verder naar de Alpen en zag een droom in vervulling gaan op het "mooiste plekje" op aarde in het Kascargebergte in noordoost Turkije. Om vervolgens terug te keren naar de pyreneeën om daarna nog mooiere plekken in de Picos de Europa in noordwest Spanje te zien.

Verliefd werd ik op het eiland Corsica, om vervolgens overdonderd in Siberië te staan.

Mijn laatste tochten brachten mij naar een winters Lapland, een ruige Sarek en een indrukwekkend Ammassalik District. Om na jaren erover dromen ook eindelijk op Spitsbergen te mogen staan. Mijn wereld wordt steeds groter en met open geest raak ik nog steeds ontroerd door de schoonheid van het leven.

Mijn wereld ondersteunt je hopelijk in jouw eigen ontdekkingstocht.Goede reis!

KittyEn mijn dromen...?

Lapland heeft mijn nieuwsgierigheid naar de kou aangewakkerd. De pulka als metgezel achter mij aan. Na de kou van Oost-Groenland heb ik nu ook eindelijk Spitsbergen mogen ontdekken. Maar naast het noorden trekt ook het oosten mij aan. Siberië in de winter? De binnenlanden van Kamchatka in? Of nog eens op de top van de Elbroes staan?

Met lezen wakker ik mijn dromen aan, met trainen komen nieuwe doelen dichterbij. Niet een kwestie van of, maar meer van wanneer... een training in geduld. En dan ooit die stoute schoenen aan.In de planning:

Elbroes (20..)

Ga naar startpagina